Težava z dimom na dimniku z ukrivljenim ali vodoravnim dimnikom

Težava z dimom na dimniku z ukrivljenim ali vodoravnim dimnikom

Konstrukcija hiš pogosto ne omogoča gradnje dimnika, ki bi lahko imel navpični dimnik.
V nekaterih primerih ste dejansko, če želite uživati ​​v čaru čudovitega kamina, prisiljeni uporabiti dimne cevi, ki imajo krivulje in včasih celo vodoravne odseke.

Vendar pa dimne cevi z krivinami ali celo vodoravnimi neizogibno povzročajo neoptimalen vlek dima iz dimnika.
Pravzaprav je jasno, da lahko vodoravni ali ukrivljeni dimnik, fizično gledano bi rekli, predstavlja veliko težav pri vleku dima v primerjavi s popolnoma navpičnim dimovodom (ki ima lahko tudi težave s prepihu, vendar ravno nasprotno. genus ).

Pravzaprav nekateri mislijo, da bi lahko bila rešitev prenova hiše, selitev celotnega dimnika in preoblikovanje gripe: vendar to vseeno ne bi zagotovilo varne rešitve, saj bi problem dimniškega dima lahko izhajal tudi iz drugih dejavnikov, edina zanesljiva stvar bi bila opazna poraba časa in denarja.
Hitra in ekonomična rešitev za odpravo težave z dimnim dimom je namestitev motorja s prisilnim vlekom.

Električni dimnik za dimnik je orodje, ki vam omogoča reševanje težave z dimom pri gripi, tudi če ima krivulje ali je vodoravno.
Naša stranka jasno pokaže, da je tudi pri hitrosti 3 vlek njegovega dimnika odličen.

Električni dimnik Gemi za dimnik je pravzaprav značilen regulator hitrosti, ki omogoča izbiro variabilne moči od najmanj 1 do največ 6. Med drugim lahko opazimo, kako kljub električnemu dimniku Gemi Če je sesalnik nameščen na tretji hitrosti, je v stanovanju popolna odsotnost hrupa.

Zadevni dimnik je prvih 6 metrov celo popolnoma vodoravn in le z električnim odvodom dima Gemi je mogoče doseči tako zadovoljiv rezultat.
Katiček dima ne pride v hišo, v nasprotju z vsemi zakoni fizike, v resnici, tudi ko je dimnik hladen, je vlek električnega odvoda dima Gemi za dimnik popolnoma učinkovit.

Brez električnega odvoda dima pravzaprav nikoli ne bi bilo normalnega odvajanja dima.

Gemi Elettronica je že od leta 1983 vodilni svetovni proizvajalec dimnikov za dimnike, ob njegovem nastanku je zastavljen cilj rešiti problem kajenja v domu za vsakogar in s kakršno koli obliko dimnika. Močan veter, dolgi dimni kanali, kratki dimni kanali ali kot v tem primeru celo vodoravni dimni kanali ne ovirajo izrednega dela električnega odvoda dima Gemi.

Zunaj se dimnik po ovinku dvigne še za 5/6 metrov, dokler ne doseže izhoda, ki je v tem primeru okrogel.
Pravzaprav Gemi Elettronica omogoča namestitev okroglih adapterjev, ki so uporabni za dimovodne cevi z okroglimi izhodi ali nastavljivimi nosilci, ki so primerni za tiste, ki imajo kvadratni/pravokotni odvod dimne cevi.
Skupno je gripa med horizontalnimi, navpičnimi in ukrivljenimi deli visoka skoraj 11 metrov in električni odvod dima Gemi za dimnik nima težav pri opravljanju naloge, za katero je bil zasnovan.

Električni odvod dima Gemi Elettronica je edini, ki omogoča pravilen vlek vodoravnega dimnika.

Izberite svoj idealen model in kupite neposredno na: https://www.gemimarket.it/it/119-aspiratori?_ga=2.112518660.1228305486.1643798690-53721323.1643798690

V okviru Gemi univerzuma smo ponosni, da vam predstavimo naš širok izbor dimnih sesalnikov zakamine, vsak s svojimiedinstvenimi lastnostmi, ki bodo zadovoljile različne potrebe naših strank. Naše predanostik odličnosti nas jevodila pri razvoju raznolikega nabora modelov, zagotavljajoč, da je bil vsak detajl skrbnooblikovan in negovan.

Dimnisesalniki "osnovni": Tiracamino za tiste, ki iščejo zanesljive inučinkovite rešitve,ponujamo našo linijo osnovnih dimnih sesalnikov za kamine. Ti modeli so bili zasnovani, dazagotovijo trdnezmogljivosti po dostopni ceni, zagotavljajoč učinkovito odstranjevanje dima brez kompromisovgledekakovosti.
Glavne značilnosti: 300 °C sesanja, 3 leta garancije in 2500 M³/h sesalnemoči.

Dimnisesalniki "profesionalni": Če pa iščete profesionalne zmogljivosti,ki jih odlikuje ševečja moč in zanesljivost, so naši profesionalni dimni izvlečki idealna izbira.
Glavneznačilnosti: 700 °Csesanja, 6 let garancije in 3800 M³/h sesalne moči.

Naša kolekcija se razteza tudi na raznolike izvlečke, izdelane iz visokokakovostnihmaterialov, med katerimi sonerjavno jeklo in baker.

Dimnisesalniki"jeklo": Jekleni izvlečki predstavljajo sodobno eleganco in sozgrajeni, da se uprejoizzivom časa, ponujajoč učinkovito sesanje in sofisticiran slog.

Električni dimnisesalnik s 6 hitrostmi,popolnoma izdelan iz nerjavečega jekla AISI 304. Zahvaljujoč svoji strukturi dimni sesalnikodoluje koroziji, ki jopovzročajo atmosferski vplivi in sol. Moč motorja 3800 m³/h, namestljiv na katerokolidimenzijo dimnika. Odporen nadim do 700 °C v primeru požara.

Dimni sesalniki"baker": Podrugi strani pa bakreni izvlečki ne le odražajo klasične lepote, temveč se ponašajo tudi zlastnostmi vzdržljivostiskozi čas.
Bakreni dimni sesalnik za dimnik je vrhunski model električnih dimnihsesalnikov Gemi. Popolnomaizdelan iz nerjavečega jekla AISI 304, da omogoči odpornost proti atmosferskim vplivom insoli. Poudarek je tudi naestetiki, zahvaljujoč bakreni prevleki. Kot profesionalni model "testa di moro"sesa 3800m³/h in vzdrži do 700°C. Zagotovljena je rešitev za težave s kajenjem. Idealno za kamine, peči, žar, pečice itd.10-letna garancija nacelotno strukturo dimnega sesalnika.

Kupi zdaj!.