Kako je sestavljen dimniški ventilator Gemi Elettronica?

Kako je sestavljen dimniški ventilator Gemi Elettronica?

Ena od številnih značilnosti sesalnika dima Gemi Elettronica za kamine je, da je montaža lastna.
Pravzaprav za to ne potrebujete specializiranega tehnika, če imate malo spretnosti z odstranjevalcem dimnika, lahko naredite tudi sami

Dimniška naprava Gemi Elettronica se lahko namesti na kateri koli dimnik, ne glede na obliko. Pravzaprav se lahko montira tako na okrogle dimne kanale kot na kvadratne ali pravokotne dimne cevi.

V primeru, da imate dimnik z okroglo cevjo, morate sporočiti zunanji premer in Gemi Elettronica vam bo dobavila odvod dima za kamine z okroglim adapterjem ustrezne velikosti.
Zunanji premer je treba sporočiti, ker je treba adapter na dnu izvleka dimnika vstaviti navzven glede na izhod za gripo.

Če pa ima dimni kanal kvadratno ali pravokotno obliko, bo Gemi Elettronica izvleku dimnika zagotovila komplet nastavljivih nosilcev.
Nastavljive nosilce lahko prilagodite v kvadratni ali pravokotni obliki v velikostih od 20x20cm do 43x43cm. Ko odprete paket za odstranjevanje dimnika, boste najprej videli nastavljive nosilce z navodili za montažo in regulator hitrosti.

Prva stvar je, da vzamete meritve iz dimovodne odprtine, tako da prilagodite nastavljive nosilce, ki so že v paketu, tako da izračunate 1 centimeter več od izhodnih mer.
Nosilci so priviti na dno dimnika z vijaki, ki jih je v paketu dobavil Gemi Elettronica.
Namestite izvleko za dimnik na dimnik in ga zaklenite z dvema največjima vijakoma, ki sta prisotna v embalaži.

V primeru, da imate cev znotraj kvadratne stene in sta oba izhoda na isti ravni, je treba dimnik namestiti s kvadratnimi ali pravokotnimi nastavljivimi nosilci, ki pokrijejo prazen prostor med cevjo in steno z malto ali pločevino. kovinski.
Če pa imate v kvadratni steni več okroglih dimnikov, morate dimnik razširiti tja, kjer morate vstaviti izvleko za dimnik in model namestiti z okroglim adapterjem.
Če velikost dimne cevi presega 43 x 43 centimetrov (na primer 50 x 50 centimetrov), postavite podnožje dimnika za kamine neposredno na odvod, tako da ga nataknete na zid na 4 vogalih, kjer so že predvidene 4 luknje, in uporabite večje nosilce. kot podpora.

Končno, če sta le dve od štirih stranic večji od 43 centimetrov, drugi dve pa manjši od 43 centimetrov (na primer 45 x 40 centimetrov), je treba vgradnjo dimnika izvedeti z najmanjšimi nosilci.
Zadnji korak, ki ga morate narediti, preden lahko kar najbolje izkoristite svoj kamin, zahvaljujoč električnemu sesalniku dima Gemi Elettronica, je električni priključek.

Priključitev se lahko izvede na dva načina: zunaj dimnika s kablom 3x1,5 ali znotraj dimnika z našim visokotemperaturno odpornim kablom, ki ga je treba kupiti posebej.

Nato začnemo od dimnika in se spustimo po kablu po dimniku navzgor do regulatorja hitrosti, ki je običajno nameščen v hiši. V regulatorju hitrosti morate povezati dve žici dimnika (kjer piše MOTOR), dve skupni žici ozemljitve sistema in dimnika ter dve napajalni žici (kjer piše 220 V).
Na koncu teh preprostih in hitrih korakov je dimnik Gemi Elettronica pripravljen za uporabo za odpravo težave z dimnim dimom.

V okviru Gemi univerzuma smo ponosni, da vam predstavimo naš širok izbor dimnih sesalnikov zakamine, vsak s svojimiedinstvenimi lastnostmi, ki bodo zadovoljile različne potrebe naših strank. Naše predanostik odličnosti nas jevodila pri razvoju raznolikega nabora modelov, zagotavljajoč, da je bil vsak detajl skrbnooblikovan in negovan.

Dimnisesalniki "osnovni": Tiracamino za tiste, ki iščejo zanesljive inučinkovite rešitve,ponujamo našo linijo osnovnih dimnih sesalnikov za kamine. Ti modeli so bili zasnovani, dazagotovijo trdnezmogljivosti po dostopni ceni, zagotavljajoč učinkovito odstranjevanje dima brez kompromisovgledekakovosti.
Glavne značilnosti: 300 °C sesanja, 3 leta garancije in 2500 M³/h sesalnemoči.

Dimnisesalniki "profesionalni": Če pa iščete profesionalne zmogljivosti,ki jih odlikuje ševečja moč in zanesljivost, so naši profesionalni dimni izvlečki idealna izbira.
Glavneznačilnosti: 700 °Csesanja, 6 let garancije in 3800 M³/h sesalne moči.

Naša kolekcija se razteza tudi na raznolike izvlečke, izdelane iz visokokakovostnihmaterialov, med katerimi sonerjavno jeklo in baker.

Dimnisesalniki"jeklo": Jekleni izvlečki predstavljajo sodobno eleganco in sozgrajeni, da se uprejoizzivom časa, ponujajoč učinkovito sesanje in sofisticiran slog.

Električni dimnisesalnik s 6 hitrostmi,popolnoma izdelan iz nerjavečega jekla AISI 304. Zahvaljujoč svoji strukturi dimni sesalnikodoluje koroziji, ki jopovzročajo atmosferski vplivi in sol. Moč motorja 3800 m³/h, namestljiv na katerokolidimenzijo dimnika. Odporen nadim do 700 °C v primeru požara.

Dimni sesalniki"baker": Podrugi strani pa bakreni izvlečki ne le odražajo klasične lepote, temveč se ponašajo tudi zlastnostmi vzdržljivostiskozi čas.
Bakreni dimni sesalnik za dimnik je vrhunski model električnih dimnihsesalnikov Gemi. Popolnomaizdelan iz nerjavečega jekla AISI 304, da omogoči odpornost proti atmosferskim vplivom insoli. Poudarek je tudi naestetiki, zahvaljujoč bakreni prevleki. Kot profesionalni model "testa di moro"sesa 3800m³/h in vzdrži do 700°C. Zagotovljena je rešitev za težave s kajenjem. Idealno za kamine, peči, žar, pečice itd.10-letna garancija nacelotno strukturo dimnega sesalnika.

Kupi zdaj!.