Ali močan veter vnaša dim iz vašega kamina v vaš dom? Dimniški ventilator Gemi je rešitev

Ali močan veter vnaša dim iz vašega kamina v vaš dom? Dimniški ventilator Gemi je rešitev

Odvod dima Gemi za dimnik je sposoben omogočiti izjemen vlek vaše gripe tudi ob močnem vetru ali drugih neugodnih vremenskih razmerah.

Večkrat se je zgodilo, da ob spremembi vetrov in v določenih klimatskih razmerah vaš dimnik ni mogel imeti zadostnega vleka.
Kajenje v hiši je težava, ki razlikuje veliko kaminov in je v nekaterih primerih poudarjena, zlasti v posebnih okoliščinah: kot je močan veter.
S svojo močjo namreč ventilator dimnika doseže do 3800 kubičnih metrov / uro in zato uspe preprečiti tudi ekstremno stanje, ki ga ni mogoče predvideti, kot je močan veter. Iz video pregleda naše stranke lahko vidite, da kljub zelo močnemu veter, tako rekoč neurje, ki skoraj odnaša drevesa, dimniška sesalnik Gemi odlično opravi svojo nalogo.

Dim se dviga ob gripi in prihaja iz nje, kot da vetra ne bi bilo. Poleg tega, če vas skrbi, da je Gemi odvod dima, nameščen na strehi v primeru močnega vetra, lahko malo stabilen, ste lahko prepričani, saj tako v primeru, ko gre za dimnik za dimnike z nastavljivimi nosilci ( torej s kvadratnim ali pravokotnim dimovodnim odvodom) ne glede na to, ali gre za odvod dima za kamine z okroglim adapterjem, je odvod dima Gemi izjemno stabilen: kot da bi bil z obema rešitvama zasidran na dimnik.

Ena od glavnih značilnosti električnega sesalnika dima Gemi je, da ob izklopu ne ovira naravnega uhajanja dima; torej če imate kamin, ki kadi samo ob določenih vetrovih, lahko enostavno izklopite odsesavanje dima Gemi, ker ko je izklopljen, ne bo vplival na odvod dima.
Po drugi strani pa je zmožnost sesalnika, da se med čiščenjem kamina izogne ​​razprševanju pepela v okolje in s tem v celoti zmanjša vdihavanje kancerogenih hlapov, ki izhajajo iz dimnika.

Dimniški ventilator zahvaljujoč svoji strukturi omogoča tudi, da v primeru močnega dežja prepreči vstop kapljic vode v dimnik. Na dnu zaščitne mreže ima pravzaprav zelo rahel naklon in majhen dvig osnovne strukture, ki omogoča, da ovira vdor vodnih kapljic.

Samo električni dimnik Gemi se lahko bori proti dimu tudi v neugodnih podnebnih razmerah.

Gemi Elettronica in dimniški ventilatorji so rešitev problema dima, ki ga povzroča močan veter.

https://youtu.be/zeUTyEc5s8s

V okviru Gemi univerzuma smo ponosni, da vam predstavimo naš širok izbor dimnih sesalnikov zakamine, vsak s svojimiedinstvenimi lastnostmi, ki bodo zadovoljile različne potrebe naših strank. Naše predanostik odličnosti nas jevodila pri razvoju raznolikega nabora modelov, zagotavljajoč, da je bil vsak detajl skrbnooblikovan in negovan.

Dimnisesalniki "osnovni": Tiracamino za tiste, ki iščejo zanesljive inučinkovite rešitve,ponujamo našo linijo osnovnih dimnih sesalnikov za kamine. Ti modeli so bili zasnovani, dazagotovijo trdnezmogljivosti po dostopni ceni, zagotavljajoč učinkovito odstranjevanje dima brez kompromisovgledekakovosti.
Glavne značilnosti: 300 °C sesanja, 3 leta garancije in 2500 M³/h sesalnemoči.

Dimnisesalniki "profesionalni": Če pa iščete profesionalne zmogljivosti,ki jih odlikuje ševečja moč in zanesljivost, so naši profesionalni dimni izvlečki idealna izbira.
Glavneznačilnosti: 700 °Csesanja, 6 let garancije in 3800 M³/h sesalne moči.

Naša kolekcija se razteza tudi na raznolike izvlečke, izdelane iz visokokakovostnihmaterialov, med katerimi sonerjavno jeklo in baker.

Dimnisesalniki"jeklo": Jekleni izvlečki predstavljajo sodobno eleganco in sozgrajeni, da se uprejoizzivom časa, ponujajoč učinkovito sesanje in sofisticiran slog.

Električni dimnisesalnik s 6 hitrostmi,popolnoma izdelan iz nerjavečega jekla AISI 304. Zahvaljujoč svoji strukturi dimni sesalnikodoluje koroziji, ki jopovzročajo atmosferski vplivi in sol. Moč motorja 3800 m³/h, namestljiv na katerokolidimenzijo dimnika. Odporen nadim do 700 °C v primeru požara.

Dimni sesalniki"baker": Podrugi strani pa bakreni izvlečki ne le odražajo klasične lepote, temveč se ponašajo tudi zlastnostmi vzdržljivostiskozi čas.
Bakreni dimni sesalnik za dimnik je vrhunski model električnih dimnihsesalnikov Gemi. Popolnomaizdelan iz nerjavečega jekla AISI 304, da omogoči odpornost proti atmosferskim vplivom insoli. Poudarek je tudi naestetiki, zahvaljujoč bakreni prevleki. Kot profesionalni model "testa di moro"sesa 3800m³/h in vzdrži do 700°C. Zagotovljena je rešitev za težave s kajenjem. Idealno za kamine, peči, žar, pečice itd.10-letna garancija nacelotno strukturo dimnega sesalnika.

Kupi zdaj!.