Ali vaša kaminska peč kadi? Rešitev je električni sesalnik dima

Ali vaša kaminska peč kadi? Rešitev je električni sesalnik dima

Električni dimniški ventilator Gemi, kot lahko vidite iz tega videa, omogoča popolno odstranjevanje dima, ki izhaja iz dimnika v hiši.
Naša stranka pokaže, kako pred nakupom našega električnega odvoda dima ni bilo mogoče držati vrat njegove kaminske peči odprta.
Tako je kamin praktično neuporaben.

Rezultat, ki smo ga dobili po montaži našega električnega sesalnika dima, je bil, kot vidite, izjemen. Problem kajenja je popolnoma rešen.
Električni dimnik Gemi je sestavljen iz regulatorja hitrosti, s katerim lahko vnesete moč, ki si jo najbolj želite.
Regulator, ki ga odlikuje zaščitna varovalka, gumb za vklop/izklop in gumb za nastavitev hitrosti od 1 do 6. Vidimo lahko, kako električni odvod dima deluje odlično tudi pri tretji hitrosti, z emisijami hrupa in skoraj nič porabe električne energije.

Lahko narediš žerjavico, lahko narediš pljuvanje; ne da bi to povzročalo težave z dimom v stanovanju. Pri čiščenju dimniškega pepela se izognemo njegovemu razprševanju v okolje.

Postavitev sesalnika pri hitrosti 6 omogoča, poleg očitno večjega vleka, tudi samočiščenje saj.
V preteklosti pa je bilo potrebno čiščenje dimnika opraviti večkrat v enem letu. Pravzaprav pomaga izboljšati čiščenje gripe za 70%. Ravno zaradi tega ne potrebuje vzdrževanja skozi leta.

Ko je izklopljen, naš dimniški ventilator očitno ne ovira naravnega uhajanja dima.
Dejansko, ko je sesalnik dima izklopljen, dim redno izhaja. Kot v tem primeru v resnici kot kaminska peč, lahko z zaprtimi vrati enostavno izklopite električni odvod dima, ne da bi to vplivalo na naravno delovanje celotnega procesa. Tako omogočimo čim več toplote, ki je uporabna za ogrevanje radiatorjev.
Montaža je zelo enostavna za izvedbo; tako glede električnega priključka regulatorja kot tudi za pozicioniranje samega električnega odvoda dima na dimnik.
Malo ročne spretnosti je dovolj, da nadaljujete z montažo tudi samostojno, prisotnost strokovnjaka ni potrebna.

V tem smislu obstajajo tudi video vadnice na youtubu, uporabne za sestavljanje, prevedene v več kot 30 različnih jezikov.

Naš električni sesalnik dima lahko uporabite za kateri koli ventilator dimnika; bodisi s kvadratnim ali pravokotnim izhodom (dobavili bomo nastavljive nosilce) in, kot v tem primeru, z okroglim izhodom (dali bomo adapter glede na premer, ki ga navedete).
Motor je v celoti izdelan pri nas; Ne vsebuje plastičnih delov, pri obravnavanem profesionalnem modelu pa je začetni kondenzator nameščen v majhni škatli stran od virov toplote, tako da profesionalni ekstraktor ne stopi kondenzatorja niti v primeru daljšega požara. Prenese temperaturo 700 °C.

Zunanjost je v celoti pobarvana pri visoki temperaturi tako zaradi estetskega razloga kot zaradi daljšega trajanja skozi leta; na ta model, pravzaprav, ali profesionalec, obstaja 15-letna garancija.

Po treh letih je električni odvod dima popolnoma nedotaknjen; s popolno odsotnostjo rje, kar omogoča dolgo življenjsko dobo izdelka skozi leta.

Nekatere stranke nam pošiljajo pričevanja o električnih odvodih dima Gemi, ki še vedno delujejo po 30 letih.

Le z električnim sesalnikom dima Gemi lahko končno uživate v kaminu.

Gemi Elettronica je rešitev za odstranjevanje dima iz dimnika doma. Kupite po tovarniški ceni neposredno z naše spletne strani.
https://youtu.be/irD3_g9hW3A

V okviru Gemi univerzuma smo ponosni, da vam predstavimo naš širok izbor dimnih sesalnikov zakamine, vsak s svojimiedinstvenimi lastnostmi, ki bodo zadovoljile različne potrebe naših strank. Naše predanostik odličnosti nas jevodila pri razvoju raznolikega nabora modelov, zagotavljajoč, da je bil vsak detajl skrbnooblikovan in negovan.

Dimnisesalniki "osnovni": Tiracamino za tiste, ki iščejo zanesljive inučinkovite rešitve,ponujamo našo linijo osnovnih dimnih sesalnikov za kamine. Ti modeli so bili zasnovani, dazagotovijo trdnezmogljivosti po dostopni ceni, zagotavljajoč učinkovito odstranjevanje dima brez kompromisovgledekakovosti.
Glavne značilnosti: 300 °C sesanja, 3 leta garancije in 2500 M³/h sesalnemoči.

Dimnisesalniki "profesionalni": Če pa iščete profesionalne zmogljivosti,ki jih odlikuje ševečja moč in zanesljivost, so naši profesionalni dimni izvlečki idealna izbira.
Glavneznačilnosti: 700 °Csesanja, 6 let garancije in 3800 M³/h sesalne moči.

Naša kolekcija se razteza tudi na raznolike izvlečke, izdelane iz visokokakovostnihmaterialov, med katerimi sonerjavno jeklo in baker.

Dimnisesalniki"jeklo": Jekleni izvlečki predstavljajo sodobno eleganco in sozgrajeni, da se uprejoizzivom časa, ponujajoč učinkovito sesanje in sofisticiran slog.

Električni dimnisesalnik s 6 hitrostmi,popolnoma izdelan iz nerjavečega jekla AISI 304. Zahvaljujoč svoji strukturi dimni sesalnikodoluje koroziji, ki jopovzročajo atmosferski vplivi in sol. Moč motorja 3800 m³/h, namestljiv na katerokolidimenzijo dimnika. Odporen nadim do 700 °C v primeru požara.

Dimni sesalniki"baker": Podrugi strani pa bakreni izvlečki ne le odražajo klasične lepote, temveč se ponašajo tudi zlastnostmi vzdržljivostiskozi čas.
Bakreni dimni sesalnik za dimnik je vrhunski model električnih dimnihsesalnikov Gemi. Popolnomaizdelan iz nerjavečega jekla AISI 304, da omogoči odpornost proti atmosferskim vplivom insoli. Poudarek je tudi naestetiki, zahvaljujoč bakreni prevleki. Kot profesionalni model "testa di moro"sesa 3800m³/h in vzdrži do 700°C. Zagotovljena je rešitev za težave s kajenjem. Idealno za kamine, peči, žar, pečice itd.10-letna garancija nacelotno strukturo dimnega sesalnika.

Kupi zdaj!.