Električna ograja: Ali merjasci uničijo vašo zemljo? Z Gemi rešite svoj problem zdaj!

Električna ograja: Ali merjasci uničijo vašo zemljo? Z Gemi rešite svoj problem zdaj!

Električna ograja Gemi se odziva na vašo potrebo, da se zoperstavite uničujočemu delovanju divjih prašičev, ki uničujejo vašo zemljo.

Prisotnost divjih prašičev predstavlja resničen problem tako za varnost na cestah kot za kmetijstvo, ki je ena od močnih točk našega gospodarstva.
Naš narod je pravzaprav zelo znan po veliki prisotnosti edinstvenih proizvodov na svetu (izdelki DOP in IGP): vina, ekstra deviško oljčno olje, če naštejemo le nekatere, ki dajejo možnost dela številnim podjetjem in so ogrožena zaradi problema prisotnosti divjih prašičev.

Problem divjih prašičev očitno zadeva tudi male kmete, ki mesece in mesece trdega dela uničijo v enem zamahu.

Rešitev, ki jo ponuja Gemi Elettronica, je električna ograja, ki zagotavlja trdno in varno zaščito tal.

Pravzaprav električna ograja za živali predstavlja "psihološko" oviro, ki omogoča zadrževanje živali znotraj ali zunaj določenega območja. Električna ograja je bila zasnovana z namenom ustvarjanja varnostnih razmer: za zemljo, za človeka in za živali same.

Konstrukcija električne ograje poteka s priključitvijo napajalnika na vodnik; Od napajalnika se začneta 2 žici: rdeča, povezana z električno ograjo, in črna, na nasprotni strani, za ozemljitev. Ozemljitev mora biti izvedena z rumeno-zelenim kablom, priključenim na 3 pocinkane drogove, ki so nameščeni 3 metre drug od drugega in vstavljeni v tla na globini 80 cm. Na nasprotni strani od tal nato začnemo z ograjo, ki jo je treba izvesti v zaprtem krogu. Stebri električne ograje morajo biti nameščeni na razdalji 4/5 metrov med njimi.

Gemi Elettronica za električno ograjo je pomislila na vsako potrebo, ki jo ima stranka; pravzaprav je na voljo več modelov Energisers.

Proizvaja jih Gemi:
E / 220 energizer za ograje, ki se napajajo samo iz 220 voltnega omrežja

To je model z zelo nizko porabo energije, dejansko se ocenjuje, da je približno 6w. Priporočljivo je za ograje blizu 220-voltnega omrežja, z razširitvijo, ki ne presega 2 km.
Izjemno močan E / 220 energizer za ograje, ki jih napaja samo 220 voltno omrežje

Priporočljivo je za ograje blizu 220-voltnega omrežja, z razširitvijo, ki ne presega 7/8 km.
B12/2 energizer, ki ga napaja 12-voltna baterija

Je zelo močan, z zelo nizko absorpcijo, lahko se uporablja s katerim koli 12-voltnim avtomobilskim akumulatorjem. Za to vrsto napajalnika je priporočljiva uporaba zelo običajne avtomobilske baterije 12V 40AH.

Energizator B12 / 2 je mogoče kombinirati s solarnim panelom, ki deluje kot polnilec baterij, tako da je energizer nemoteno uporabljati brez posredovanja operaterja.
9-voltni / 220-voltni napajalnik

Baterija ima tri različne moči, ki omogočajo prihranek energije v majhnih ograjah. Napaja ga tako 9-voltna baterija 90 ah kot 220-voltno omrežje preko napajalnika.

Pri največji moči je mogoče ograditi več kot 10 hektarjev zemljišč. Ko ga napaja 220 voltov, je še močnejši in porabi le 5 vatov električne energije.

Gemi energiser za električne ograje je izdelan v skladu z evropskim standardom CEI EN 60335-2-76, specifičnim za to vrsto izdelkov.
Poleg Energizerja je potrebno uporabiti tudi prevodno žico in izolatorje za lesene stebre (fotografija levo) ali za železne drogove (fotografija desno).
Za problem divjih prašičev je priporočljivo uporabiti 6 mm svinčeno žico, za katero je značilna prisotnost 8 svinčenih žic.

Glede na potrebe lahko izberete 3 različne vrste dolžine žice (250m, 500m, 1000m).
Za manjše živali pa je po drugi strani mogoče uporabiti 4 mm svinčeno žico, ki ima v notranjosti 6 svinčenih žic, ali 2,2 mm svinčeno žico, ki je sestavljena iz 4 svinčenih žic.

Vse prevodne žice imajo med svojimi značilnostmi močno natezno trdnost in močno odpornost proti zmrzovanju.
Z električno ograjo Gemi se lahko končno sprostite in se popolnoma posvetite svojemu delu, ne da bi tvegali, da ga uničijo divji prašiči.

Problem divjih prašičev je zdaj pogosta kuga, rešitev pa predstavlja električna ograja, ki jo je zasnoval in prodaja Gemi Elettronica.

Produktna paleta električnih ograj podjetja Gemi

Pri Gemi, našem podjetju, ne najdete samo širokega izbora električnihograjnih vodnikov, temveč tudi široko izbiro električnih naprav, ki ponujajo kar 5različnih tipov, vsak sspecifičnimi lastnostmi in edinstvenimi prednostmi:

Naprave za elektrifikacijo pri 220V toku s popolnim in varnimdelovanjem za ograje do5km;

Naprave za elektrifikacijo pri 220V toku s popolnim in varnimdelovanjem za ograje do8km;

Naprave za elektrifikacijo pri 12V/220V na baterije s popolnim invarnim delovanjem zaograje do 5km in 6J;

Naprave za elektrifikacijo pri 12V/220V na baterije opremljene z 2baterijama s popolnimin varnim delovanjem za ograje do 5km in 6J;

Naprave za elektrifikacijo pri 12V/220V na baterije opremljene ssončnim panelom spopolnim in varnim delovanjem za ograje do 5km in 6J.

Poleg tega ponujamo širok izbor visoko kakovostnih električnih žic in trakov, skupaj zizolatorji, zasnovanimi tako,da se prilagajajo katerikoli vrsti podpore, ki jo izberete za vašo električno ograjo:

Izolatorji za lesene palice;

Izolatorji za železne palice;

Izolator z dvojnim kavlom;

Vijak in odvijak za izolatorje na lesenih palicah.

Pri Gemi se ločimo od konkurence s petdesetletnimi izkušnjami na področju in sposobnostjozagotavljanja prilagojenihrešitev za specifične potrebe vsake stranke. Naša skrb za stranko je brez primere,zagotavljamo celovito podporo odtrenutka nakupa, ki se ne konča s samo kupnino. Dosegljivi smo po telefonu na +390287165556, prek klepeta ali po elektronskipošti.

Prednosti nakupa pri Gemi

  1. Brezplačno vračilo v roku 100 dni;
  2. Hiter dostava po vsem svetu;
  3. Vsi izdelki so izdelani v Italiji z najvišjo kakovostjo surovin;
  4. Vsi izdelki ustrezajo zakonskim varnostnim standardom in so certificirani;
  5. Imamo več kot 5000 ocen na najpomembnejšem svetovnem portalu ocen: Trustpillot;
  6. Naših petdesetletnih izkušenj vam je v celoti na voljo.
  7. Imamo skoraj 1000 videoposnetkov na portalu Video recenzij TrustVideos, kjer sovideoposnetki pričevanjauporabnikov.

Kupi zdaj!.