Gemi Elettronica

Our Technology for your confort

domenico-giangreco.png

Znamka GEMI se je rodila leta 1983 iz izkušenj Domenica Giangreca, specialista na področju industrijske elektronike in avtomatizacije. GEMI je že od nekdaj izstopal po visoki tehnologiji in strokovnosti, tako pri oblikovanju in razvoju izdelkov kot tudi v pozornosti do kupca. Del tega poudarka je možnost testiranja izdelkov 100 dni s polnim vračilom in brez navedbe razlogov.
Vrednote GEMI so njegove prednosti: kakovost, poštenost in storitve za stranke. V preteklih letih se je podjetje izkazalo v proizvodnji dimniških sesalnikov in se povzpelo na vrh sektorja po vsem svetu.

Vodilni konj proizvodnje je sesalnik GEMI, ki je rezultat sodelovanja med Basilicata Innovazione (InnovationFactory Scarl) in Univerzo Basilicata - Oddelek za okoljsko inženirstvo in fiziko v "Projektu za razvoj sistema za optimizacijo inovativni sesalni sistem".

Vendar se projekti tukaj ne ustavijo: GEMI Elettronica sodeluje z univerzami in strokovnimi inštituti za raziskave in razvoj izdelkov, ki so vedno v ospredju.

Naši certifikati za sesalnike kamina

Gemi v Evropi

Certifikati

Gemi Elettronica - Registered Trademark