MOBILNI SISTEM S STEBROM IN VRETENI

Naše visoko kakovostne gemi navijalne kolute (ali navijalnike niti) so odličen pripomoček za hitro in enostavno zbiranje vaše električne ograje. Narejene so iz trpežnih materialov in so primerne za vse vrste prevodnih materialov, ki se uporabljajo za električne ograje.

VRETENA ZA PRAMENKE IN TRAKOVE

Nudimo vam tudi različne vrste vreten za pramenke in trakove, ki so zasnovane za lažje in učinkovitejše nameščanje električnih ograj. Ta vretena so odlična izbira za tiste, ki uporabljajo tanke materiale, saj bodo držali pramene in trakove na svojem mestu med namestitvijo.

VRETENO Z GONILOM

Za še enostavnejše in hitrejše zbiranje električne ograje vam ponujamo tudi vretena z gonilom. Ta vretena imajo vgrajeno električno gonilo, ki omogoča samodejno navijanje niti, kar vam prihrani čas in trud. Idealna izbira za tiste, ki imajo veliko območje električne ograje in se pogosto srečujejo z vzdrževanjem in zamenjavo niti.

Naše gemi navijalne kolute in vretena so enostavni za uporabo in bodo hitro postali nepogrešljiv del vašega mobilnega sistema za električno ograjo. Ne samo, da boste prihranili čas in trud pri nameščanju in vzdrževanju, tudi vaša ograja bo vedno urejena in varna. Poleg tega so naši izdelki izdelani iz najboljših materialov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivost.

Za optimalno delovanje priporočamo, da se gemi navijalne kolute in vretena redno pregledujejo in čistijo ter po potrebi zamenjajo dotrajane dele. Naši izdelki so prilagodljivi in primeren za uporabo v različnih okoljih in vremenskih razmerah. Torej, ne glede na to ali imate majhno ali veliko območje električne ograje, boste z našimi izdelki vedno pripravljeni na učinkovito in zanesljivo delovanje.

Za več informacij o naših gemi navijalnih kolutih in vretenih ter ostalih izdelkih za električne ograje, nas kontaktirajte ali obiščite našo spletno stran. Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja in vam pomagala najti najboljšo rešitev za vaše potrebe. Ne odlašajte in izberite naše izdelke za hitro in enostavno namestitev ter vzdrževanje vaše električne ograje!

Read more »

1 izdelek.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
Molla galvanizzata per recinto elettrico Molla galvanizzata per recinto elettrico
  MOBILNI SISTEM S STEBROM IN VRETENI
  Žična in tuljava z množiteljem 3: 1 za električne ograje, električne ograje, električne ograje, elektrificirane ograje Gemi Gemi žica in navitje za hitro in enostavno zbiranje vaše električne ograje. Opremljen z množiteljem 3: 1, ki zagotavlja ročno zbiranje žic v nekaj minutah, ne da bi se utrudil. Idealno za vse materiale...
  29,90 €Cena
  Molla galvanizzata per recinto elettrico Molla galvanizzata per recinto elettrico
   MOBILNI SISTEM S STEBROM IN VRETENI
   Žična in tuljava z množiteljem 3: 1 za električne ograje, električne ograje, električne ograje, elektrificirane ograje Gemi Gemi žica in navitje za hitro in enostavno zbiranje vaše električne ograje. Opremljen z množiteljem 3: 1, ki zagotavlja ročno zbiranje žic v nekaj minutah, ne da bi se utrudil. Idealno za vse materiale...
   29,90 €Cena

   Questions and Answers

   Električna ograja: za kaj je to?

   Električna ograja Gemi - 100 % Made in Italy - se uporablja za odganjanje divjih živali, kot so divji merjasci, jeleni, lisice itd. Namen električnih ograj je zaščititi ozemlje pred neprijetnimi vdori. Uporablja se tudi za zadrževanje živali, kot so krave, ovce, prašiči itd. Nima veze z lovom. Za proizvodnjo in prodajo električnih ograj imamo na voljo vsa zakonska potrdila. To je edina zakonska rešitev za tiste, ki želijo zaščititi svoje nasade.

   Ali je električna ograja nevarna za ljudi?

   Električna ograja za živali ni nevarna ne za ljudi ne za živali. Kot pri vsem, tudi za električne ograje obstaja standard, ki določa vrednosti, ki jih je treba spoštovati. Napajalnik ograje je izdelek, ki oddaja prekinitvene impulze z nizko jakostjo.

   Kaj potrebujete za električno ograjo za divje prašiče in druge živali?

   Za izdelavo električne ograje za živali potrebujete: Gemi energiser - 100 % Made in Italy - za ograje, ki prenašajo tok do ograje, elektrificirano vodniksko žico za ograjo in izolatorje za elektrificirane ograje, privite na stebre, da držijo žico .

   Zakaj vstaviti 3 stebre za ozemljitev električne ograje?

   Ozemljitev je temeljna stvar za funkcionalnost električne ograje za živali, zato jo je priporočljivo narediti pravilno. Za popolno praznjenje toka s strani napajalnika je potrebno narediti ozemljitev tako, da v zemljo vstavimo 3 pocinkane drogove po 1 meter. Postaviti jih je treba 3 metre narazen, 80 cm v mokri podlagi in 20 cm zunaj, nato pa jih povezati z rumenim kablom. Skupaj z električno ograjo dobavljamo le 1 meter kabla, ki mora biti priključen na prvi steber. Priporočljivo je, da to storite tam, kjer je prisotna vegetacija, torej vlažna tla. Suha tla niso prevodna. Glede na opravljene teste, postavitev 3 drogov na kateri koli teren, ne bo težav s funkcionalnostjo. Če postavite samo en kol, bo moč tokovnega filca manjša od njegovega dosega in živali bodo lahko prestopile ograjo.

   Kako dolgo zdrži baterija za prenosni energizer in katero naj uporabim?

   Za B12 energiser je dovolj, da uporabite 12V 40Ah avtomobilski akumulator. Avtonomija, če ni razpršenosti v električni ograji, je cca 10/12 dni. Sicer traja manj.

   Tok je nekoliko daleč od ograde za električne živali. Kaj storiti? Kako združiti dve ograji?

   Če je tok daleč od električne ograje, imamo za vaš Gemi energiser - 100 % izdelan v Italiji - visokonapetostni križni kabel, ki lahko deluje na površini ali pod zemljo, brez praznjenja. S tem kablom je možno prenašati tok po ograji, brez razpršitve. Kabel za električne ograje lahko uporabite tudi za spajanje dveh ograj, nato pa en konec priključite na prvo ograjo, drugi konec pa na drugo ograjo, ko je med eno in drugo ograjo majhna razdalja.

   Kako ugotoviti, ali je na ograji elektrika?

   Če želite preveriti, ali je na električni ograji za živali tok, samo prinesite konico izvijača z izoliranim ročajem nekaj mm stran od žice ograje. V trenutku, ko zaslišite tiktakanje, to pomeni, da je na električni ograji tok.

   Kako namestiti električno ograjo?

   Energizatorja ni mogoče hraniti na prostem. Hraniti ga je treba v zaprtih prostorih, da preprečite poškodbe zaradi vremenskih razmer. Da bi izpraznili ves svoj tok, ga je treba ozemljiti tako, da v zemljo vstavite 3 pocinkane 1 meter kolo. Postaviti jih je treba na razdalji 3 m narazen, 80 cm v tleh (mokro) in 20 cm zunaj, nato pa jih povezati z rumeno-zelenim kablom. Naprava ima na izhodu rdeč pozitivni kabel, ki je povezan z ograjo, in rumeno-zeleni kabel, ki je priključen na prvi ozemljitveni kolut. Na isto žico nikoli ne povežite dveh elektrifikatorjev, saj se lahko oba impulza medsebojno izničita, kar povzroči težave. Na isto ograjo lahko povežete dva elektrifikatorja, vendar ju hranite na dveh ločenih žičnih linijah.