Težave z dimom v dimniku: kakšni so vzroki za to težavo?

Težave z dimom v dimniku: kakšni so vzroki za to težavo?

Ugotovimo, kako rešiti problem dima pri dimniku na varen in preprost način brez strukturnih sprememb dimnika ...

Glavni vzroki, ki vplivajo na pravilno delovanje kamina, je veliko, omenimo najpogostejše:

dimnik ni pravilno dimenzioniran;
hladen neizoliran dimnik;
dimnik z ovinki;
pomanjkanje zraka v prostorih;
čelni veter;
slabo izdelan dimnik;
To je le nekaj težav, ki vplivajo na pravilno delovanje dimnika, k temu so dodane še številne druge manjše, ki skupaj otežujejo reševanje problema dimniškega dima, npr.

toplotna depresija, ki izhaja iz temperaturne razlike med notranjo in zunanjo stranjo dimnika;
dinamična depresija, s katero veter deluje neposredno na dimnik, kar dejansko povzroči okvaro vlečnega sistema;
Vsem tem težavam se dodajajo še težave pri umeščanju dimnika v najhladnejši prostor stavbe ali celo gripa, ki prehaja izven objekta ...

Varna rešitev, ki vam omogoča dokončno rešitev problema dima iz dimnika, peči, žara, kaminske peči, pečice, je vgradnja električnega dimnika, ki zagotavlja stalen vlek hlapov brez razpršitve toplote.

V nasprotju s tem, kar slišite od ljudi, ki niso seznanjeni s sektorjem, je paradoksalno, da ima lahko tradicionalni kamin v nekaterih trenutkih tudi presežek vleka, kar pomeni razpršitev toplote.

Zahvaljujoč vgradnji dimnika Gemi je vlek nadzorovan in problem dima iz dimnika odpravljen: ne bomo več imeli nenadnih padcev vleka in niti presežka sesanja kot zahvaljujoč priloženi krmilni enoti, ki omogoča preko izbirnika za iskanje optimalne hitrosti dobite stalen vlek brez izgube toplote.

Poleg tega, zahvaljujoč vgradnji dimniškega ventilatorja Gemi, ne bomo več imeli težav s hrupom.
Pravzaprav iz študije, ki jo je izvedel raziskovalni center Gemi, kamin, ki deluje 8 mesecev na leto brez aspiratorja, ki nadzoruje aspiracijo, razprši 30 odstotkov več energije kot kamin s prisilnim električnim aspiratorjem, saj je prepih nadzorovan. nenehno brez vzponov in padcev.

Odsesovalni ventilator Gemi je najmočnejši na trgu, saj doseže do 3800 m / kubično uro, kar omogoča reševanje problema dima iz dimnika pri najnižjih hitrostih, odpravlja hrup in doseže odlično aspiracijo že pri prvi hitrosti.
Sesalnik Gemi je edini, ki ima patentiran motor razreda H z zaščito izolacije navitja motorja v keramičnih vlaknih, kar omogoča zaščito motorja tudi v primeru požara v dimniku.

Dimniški ventilator Gemi je edinstven. V preteklih letih so mnoga podjetja poskušala kopirati sistem zaščite motorja z zlobnimi sistemi, kot je vstavljanje steklenih vlaken okoli motorja, kar je stanje še poslabšalo. To pravzaprav ne omogoča, da se motor pravilno ohladi in močno vpliva na njegovo delovanje pri visokih temperaturah.

Sesalnik Gemi rešuje vse težave v zvezi s slabim vlekom v dimniku in nevtralizira vse možne težave.

Namestitev sesalnika Gemi vam omogoča, da znova odkrijete užitek uporabe kamina brez težav z dimom.

Odkrijte našo ponudbo izdelkov in rešite težave z vlekom v dimniku zdaj!

Električni dimniški ventilatorji Gemi vam bodo pomagali izboljšati vlek, tako da bo problem dimniškega dima star spomin.
Profesionalni bakreni model ventilatorja za dimnik

Certificiran izdelek v skladu z zakonodajo

10 letna garancija

SESANJE 3800 M³ / h

MOTOR GEMI RAZRED H ODPREJ DO 700 C °

REGULATOR 6 PRESTOP

V okviru Gemi univerzuma smo ponosni, da vam predstavimo naš širok izbor dimnih sesalnikov zakamine, vsak s svojimiedinstvenimi lastnostmi, ki bodo zadovoljile različne potrebe naših strank. Naše predanostik odličnosti nas jevodila pri razvoju raznolikega nabora modelov, zagotavljajoč, da je bil vsak detajl skrbnooblikovan in negovan.

Dimnisesalniki "osnovni": Tiracamino za tiste, ki iščejo zanesljive inučinkovite rešitve,ponujamo našo linijo osnovnih dimnih sesalnikov za kamine. Ti modeli so bili zasnovani, dazagotovijo trdnezmogljivosti po dostopni ceni, zagotavljajoč učinkovito odstranjevanje dima brez kompromisovgledekakovosti.
Glavne značilnosti: 300 °C sesanja, 3 leta garancije in 2500 M³/h sesalnemoči.

Dimnisesalniki "profesionalni": Če pa iščete profesionalne zmogljivosti,ki jih odlikuje ševečja moč in zanesljivost, so naši profesionalni dimni izvlečki idealna izbira.
Glavneznačilnosti: 700 °Csesanja, 6 let garancije in 3800 M³/h sesalne moči.

Naša kolekcija se razteza tudi na raznolike izvlečke, izdelane iz visokokakovostnihmaterialov, med katerimi sonerjavno jeklo in baker.

Dimnisesalniki"jeklo": Jekleni izvlečki predstavljajo sodobno eleganco in sozgrajeni, da se uprejoizzivom časa, ponujajoč učinkovito sesanje in sofisticiran slog.

Električni dimnisesalnik s 6 hitrostmi,popolnoma izdelan iz nerjavečega jekla AISI 304. Zahvaljujoč svoji strukturi dimni sesalnikodoluje koroziji, ki jopovzročajo atmosferski vplivi in sol. Moč motorja 3800 m³/h, namestljiv na katerokolidimenzijo dimnika. Odporen nadim do 700 °C v primeru požara.

Dimni sesalniki"baker": Podrugi strani pa bakreni izvlečki ne le odražajo klasične lepote, temveč se ponašajo tudi zlastnostmi vzdržljivostiskozi čas.
Bakreni dimni sesalnik za dimnik je vrhunski model električnih dimnihsesalnikov Gemi. Popolnomaizdelan iz nerjavečega jekla AISI 304, da omogoči odpornost proti atmosferskim vplivom insoli. Poudarek je tudi naestetiki, zahvaljujoč bakreni prevleki. Kot profesionalni model "testa di moro"sesa 3800m³/h in vzdrži do 700°C. Zagotovljena je rešitev za težave s kajenjem. Idealno za kamine, peči, žar, pečice itd.10-letna garancija nacelotno strukturo dimnega sesalnika.

Kupi zdaj!.