Električna ograja za živali: kako jo zgraditi na hiter, varen in učinkovit način

Električna ograja za živali: kako jo zgraditi na hiter, varen in učinkovit način

Električna ograja je zaradi svoje vsestranskosti orodje, ki se z leti uporablja vse pogosteje.

Pravzaprav lahko električno ograjo zgradite tako za zaščito vašega vrta, da divje živali ne pridejo vanjo, ali za skrbništvo nad lastnimi živalmi.

Problem vdora divjih živali v vrt je zdaj zelo pogost problem; Pravzaprav je na dnevnem redu uničenje pridelkov, tako majhnih vrtov kot pridelkov velikih kmetij, zaradi invazije divjih prašičev.

Druge divje živali poleg divjih prašičev, ki slovijo po škodi v kmetijstvu, so zagotovo lisice, dikobrazi ali srne. Gre za kugo, ki povzroča precejšnjo škodo celotnemu gospodarstvu, ki je kmetijsko in je odločilno v ravnovesju naše države.

Nekateri bi mislili, da lahko to težavo rešijo z gradnjo klasičnih ograj s plastičnimi mrežami, a živali, kot je divji prašič, ti triki zagotovo ne ustavijo, saj lahko samo mrežo izkopljejo ali preluknjajo. Pred temi živalmi se lahko branite le tako, da ustvarite električno ograjo. Enako velja, če želite na omejenem območju imeti domače živali, kot so krave, konji, poniji, ovce, kokoši ali prašiči.

Oba dejanja, torej zaščita območja pred vdorom ali varovanje območja z izhoda, je mogoče izvesti z izgradnjo električne ograje.

Materiali za izgradnjo pravilne električne ograje so različni, vsekakor pa lahko rečemo, da nekatere lahko opredelimo kot "nujne".

Med materiali, potrebnimi za izgradnjo električne ograje za zaščito vašega vrta ali za skrbništvo nad vašimi živalmi, imamo energizer, ki ima nalogo napajati samo ograjo, vodnik, s katerim je izdelana električna ograja in izolatorje. , ki imajo nalogo izolirati električni tok od stebrov, ki bodo uporabljeni za izdelavo električne ograje.

Poleg zgoraj omenjenih materialov obstajajo še drugi, vendar zelo pomembni, ki imajo drugačne funkcije. Eden od teh je komplet za izolirane prehode z elektrificirano vzmetjo in izoliranim ročajem ali prečni kabel v primeru, da je potrebno narediti podzemni prehod in drugo.

Gemi Elettronica vam lahko zagotovi vse materiale, ki so uporabni za izdelavo pravilne in predvsem delujoče električne ograje (kot je razvidno iz videorecenzije ene od naših strank).
Napajalniki za električne ograje so na voljo tako v 220V tokovnih modelih kot v modelu z dvojno močjo (220V tok ali 12V baterija).

Izbira žice se namesto tega spreminja glede na razlog, zaradi katerega je ograja narejena: če je ograja zgrajena za zaščito pred divjimi prašiči, je idealen odsek 6 mm², če je treba namesto tega ustvariti električno ograjo za ohranitev domačih živali. lahko izberete 2,2 mm² ali 4 mm².

Za izolatorje pa so na voljo tako tisti z vijaki za lesene drogove kot tisti za železne drogove, oba z edinstvenimi lastnostmi na svetu.

Gemi Elettronica ima za sabo dolgo zgodovino v svetu električnih ograj, njeni izdelki so certificirani po zakonu in jasno izdelani v Italiji.

Gemi Elettronica je najboljša rešitev za izgradnjo električne ograje za zaščito vrta ali za skrbništvo nad vašimi živalmi!

Produktna paleta električnih ograj podjetja Gemi

Pri Gemi, našem podjetju, ne najdete samo širokega izbora električnihograjnih vodnikov, temveč tudi široko izbiro električnih naprav, ki ponujajo kar 5različnih tipov, vsak sspecifičnimi lastnostmi in edinstvenimi prednostmi:

Naprave za elektrifikacijo pri 220V toku s popolnim in varnimdelovanjem za ograje do5km;

Naprave za elektrifikacijo pri 220V toku s popolnim in varnimdelovanjem za ograje do8km;

Naprave za elektrifikacijo pri 12V/220V na baterije s popolnim invarnim delovanjem zaograje do 5km in 6J;

Naprave za elektrifikacijo pri 12V/220V na baterije opremljene z 2baterijama s popolnimin varnim delovanjem za ograje do 5km in 6J;

Naprave za elektrifikacijo pri 12V/220V na baterije opremljene ssončnim panelom spopolnim in varnim delovanjem za ograje do 5km in 6J.

Poleg tega ponujamo širok izbor visoko kakovostnih električnih žic in trakov, skupaj zizolatorji, zasnovanimi tako,da se prilagajajo katerikoli vrsti podpore, ki jo izberete za vašo električno ograjo:

Izolatorji za lesene palice;

Izolatorji za železne palice;

Izolator z dvojnim kavlom;

Vijak in odvijak za izolatorje na lesenih palicah.

Pri Gemi se ločimo od konkurence s petdesetletnimi izkušnjami na področju in sposobnostjozagotavljanja prilagojenihrešitev za specifične potrebe vsake stranke. Naša skrb za stranko je brez primere,zagotavljamo celovito podporo odtrenutka nakupa, ki se ne konča s samo kupnino. Dosegljivi smo po telefonu na +390287165556, prek klepeta ali po elektronskipošti.

Prednosti nakupa pri Gemi

  1. Brezplačno vračilo v roku 100 dni;
  2. Hiter dostava po vsem svetu;
  3. Vsi izdelki so izdelani v Italiji z najvišjo kakovostjo surovin;
  4. Vsi izdelki ustrezajo zakonskim varnostnim standardom in so certificirani;
  5. Imamo več kot 5000 ocen na najpomembnejšem svetovnem portalu ocen: Trustpillot;
  6. Naših petdesetletnih izkušenj vam je v celoti na voljo.
  7. Imamo skoraj 1000 videoposnetkov na portalu Video recenzij TrustVideos, kjer sovideoposnetki pričevanjauporabnikov.

Kupi zdaj!.